Podnikání podle živnostenského zákona. - Dědič, J.
Podnikanie a živnosť. Právo podnikať; živnostenské podnikanie; činnosti vylúčené zo živnostenského podnikania; druhy živností podľa predpokladov vzniku živnostenského oprávnenia; druhy živností podľa predmetu činnosti. Subjekty oprávnené prevádzkovať živnosť. Živnostenské oprávnenie: Vznik, preukázanie, rozsah, výkon a zánik živnostenského oprávnenia.