Az 1991. lakáshitel-törlesztés matematikája. - Simonovits, A.
Zmeny vo financovaní bytov od r. 1991 v Maďarsku. Dopad inflácie v bytovom hospodárstve na životnú úroveň mladých rodín. Zmeny v úrokovej sadzbe, v systéme splácania dlhu štátnym peňažným ústavom. Nevyhnutnosť redukcie úrokov, najmä u pôžičiek, presahujúcich 20 a viac rokov splácania. Matematický prepočet nominálneho dlhu vo vzťahu k úrokom.