Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sistem. Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vyššej škole. - Fal'cman, V.
Časť I.: Inovačné faktory ekonomického rastu. Kapitola I.: Obnovenie technológií a výroby. Zákonitosti obnovenia technológií a výroby.