Stabilizacja i reformy w gospodarce w latach 80. i perspektywy na lata 90. - Kulig, J.
Významné zmeny v ekonomike Južnej Kórey v 80. rokoch. Dynamika výroby, cien a zahraničného obchodu v r. 1979-1989. Stabilizačný program z apríla 1971. Liberalizácia hospodárstva. Privatizácia bánk, otvorenie trhu cenných papierov, rástli zahraničné investície, pokles inflácie. Význam privatizácie. Uvoľnenie úrokovej miery. Celkové zhodnotenie významných prvkov rozvoja ekonomiky. Perspektívy na 90. roky.