Stav hospodářství ve vyspělých zemích s tržní ekonomikou v roce 1990. - Broum, J.
Štatistické údaje o stave hospodárstva v západných krajinách. Okrem Japonska, Nemecka a Rakúska došlo vo všetkých krajinách k oslabeniu hospodárskeho rastu. Údaje o vývoji hrubého domáceho produktu, priemyselnej výrobe, vývoji miery nezamestnanosti, vývoji spotrebiteľských cien a maloobchodných predajov v r. 1985-1990.