Syntetyczna informacja o sytuacji gospodarczej po trzech kwartalach 1991 r. wraz z elementami prognozy ostrzegawczej. - Chroscicki, T.
Z prác Ústredného plánovacieho úradu vo Varšave. Pozitívne javy v poľskom hospodárstve za tri kvartály 1991. Nastal pokles inflácie, vyrovnanie spotrebného trhu, prírastok vkladov. Začal sa trh s cennými papiermi. Spomalilo sa tempo klesania stavebnej výroby. Zlepšil sa pomer medzi dynamikou výroby a zamestnanosti. Vážne ohrozenia priebehu hospodárskych procesov.