Podpora středního stavu. Ministr vlády ČR hodnotí průběh programu podpory rozvoje průmyslové výroby. - Dyba, K.
Poskytovanie podpory malým a stredným firmám je jednou z nových funkcií štátu. Tieto podniky vo vyspelom trhovom hospodárstve vytvárajú až polovicu HDP, sú nositeľom inovačných aktivít vyššieho stupňa a činiteľom politickej stability. Charakteristika Programu podpory rozvoja priemyselnej výroby v ČR. Základné princípy podpory a rozsah podpory.