Polská ekonomická reforma - poučení i inspirace. - Šulc, Jaroslav
Hlavné rysy stabilizačného programu poľskej ekonomiky. Prax ako objektívne kritérium teórie. Štatistické údaje o zahraničnom obchode Poľska v r. 1989-1990. Doterajšie poznatky z priebehu ekonomickej reformy v ČSFR. Spoločné rysy výberových tendencií. Alternatívne makroekonomické regulácie a ich spoločný menovateľ.