Privatizace - decentralizace. - Rabiška, M.
Prístup organizácií k vlastnej privatizácii. Ciele privatizácie. Cesty a spôsoby k dosahovaniu trvalej a vysokej prosperity. Postoje riadiacich pracovníkov k prosperite. Decentralizácia riadenia a vnútropodnikateľské riadenie. Divizionálne usporiadanie organizácie. Zmysel "proinovačnej klímy" v organizácii.