Privatizace - motivace - efektivnost? - Krtková, E.
Zákonné podklady privatizácie. Očakávané prínosy i úskalia privatizácie. Prehľad zmien postupu. Odporúčanie nájsť taký spôsob privatizácie, ktorý umožňuje výraznejšiu väzbu medzi chovaním človeka a jeho možnosťou podnikateľsky ovplyvňovať svoje hospodárske postavenie.