Proces privatizace a tržní cena podniků. Při oceňování podniků je třeba pracovat metodami odvědčenými ve vyspělé tržní ekonomice. - Bureš, J.
Poznámky k záväznej osnove pre vypracovanie privatizačného projektu. Privatizácia ako investičný proces. Ocenenie prostriedkov (asset valuations) a ocenenie peňažného toku (cash flow valuations) ako dve základné metódy trhového ocenenia podniku.