Transformation, technological gap and foreign Capital. - Janáčková, Stanislava
Pre transformujúcu sa čs. ekonomiku je charakteristický veľký rozdiel v produktivite a v konkurencieschopnosti, problém osobitne zložitý v súvislosti s liberalizáciou obchodu a konvertibilitou meny. Jedným z možných riešení sú priame zahraničné investície v čs. podnikoch. Skúmanie tohto problému.