Vývoj spotřebitelských cen a životních nákladů za III. čtvrtletí 1991.
Štatistické údaje odboru štatistiky obchodu a cien FSÚ. Vývoj indexov spotrebiteľských cien podľa mesiacov, republík, rezortov, sociálnych skupín a podľa príjmových pásiem. Priemerné spotrebiteľské ceny vybraných druhov tovaru.