Sektor prywatny w polskim handlu zagranicznym w latach dziewiecdziesiatych. - Zagozdzinska, I.
Charakteristika medzinárodného a poľského zahraničného obchodu. Analýza zahraničného obchodu poľského súkromného sektora od r. 1990 podľa colných dokladov. Skupiny subjektov. Obraty v r. 1990-1991. Tovarová štruktúra dovozu a vývozu. Vývoz do krajín ES a RVHP. Výsledky vývozu a dovozu súkromného sektora.