Čs. zahraniční obchod s členskými státy evropských společenství. Aplikace všeobecného systému preferenci ES na dovozy z ČSFR. - Kašparová, J.
Prehľad dohôd, upravujúcich obchodné styky medzi ČSFR a ES. Všeobecný systém preferencií (GSP), a jeho dôsledky na zahraničný obchod ČSFR. Štatistické údaje o zahraničnom obchode medzi ČSFR a ES, jeho teritoriálna i tovarová skladba. Perspektívy ďalšieho rozvoja vzájomných vzťahov.