Nowelizacja prawa celnego. Ustawa o zmianie ustawy - Prawo celne.
Nové poľské colné právo platné od 1. januára 1990 a vypracované podľa potrieb trhu. Charakteristika nových colných predpisov. Znenie zákona zo dňa 20. júla 1991 o zmene poľského colného zákona.