Wspólnorynkowe instrumenty handlu artykulami rolnymi z krajami trzecimi. - Buchowiecki, M.
Vyrovnávacie platby a clá. Vývozné subvencie. Rastlinné produkty - obilniny, ryža, olejnaté produkty, víno, ovocie a čerstvá zelenina, výrobky z ovocia a zeleniny, surový tabak. Živočíšne produkty - mlieko a mliečne produkty, hovädzie mäso, jahňacie a kozie mäso, bravčové mäso, vajcia a hydina.