Ustawa z dnia 14 czerwca 1991 r. o spólkach z udzialem zagranicznym.
Text zákona. Všeobecné ustanovenia. Investície. Osobitné ustanovenia. Zmeny platných predpisov. Prechodné a záverečné ustanovenia zákona. Zákon nadobudol účinnosť dňom vyhlásenia.