K ekonomické spolupráci mezi ČSFR a SRN. - Straka, J.
SRN ako jeden z najvýznamnejších partnerov ČSFR vo vonkajších vzťahoch. Charakteristika vysokej ekonomickej úrovne SRN. Dôsledky vytvorenia jednotného nemeckého štátu pre ČSFR - osobitne rozpadu zahraničného obchodu s bývalou NDR. Možnosti vývoja budúcej spolupráce s SRN. Definovanie záujmov ČSFR vo vzťahu k SRN - ako vývozcu, dovozcu, v oblasti vedeckotechnickej spolupráce. Prekážky, ktoré bránia rýchlejšiemu rozvoju spolupráce.