Zákoník práce a postavení odborových orgánů.
Závery seminára k zjednoteniu výkladu novely Zákonníka práce vo vzťahu k postaveniu odborových orgánov a ku kolektívnym zmluvám, ktorý sa konal 10. apríla 1991. Možnosti uzatvárať vyššie kolektívne zmluvy, rozšírenie vypovedných dôvodov a dovolenky na zotavenie. Generálna dohoda a jej právne postavenie.