Looking for a quality education? - Axland, S.
Podrobný prehľad o amerických školách všetkých stupňov uplatňujúcich metódy riadenia akosti svojej práce na jednotlivých úsekoch výuky a súvisiacich činností. Základným prístupom je implementácia systému totálneho riadenia akosti (TQM) známeho z priemyslu. Prehľad škôl, kde sa prednáša predmet akosť. Zoznam škôl USA zapojených do riadenia akosti svojej činnosti s adresou a menom kontaktného pracovníka.