<La> economía política del maíz en México. - Hewitt de Alcántara, C.
Ekonomická politika mexickej vlády v oblasti zásobovania kukuricou - produkcia, spotreba, ceny, systém distribúcie tejto životne dôležitej mexickej plodiny. Model zásobovania. Konverzia medzi malými a strednými výrobcami v zónach komerčného poľnohospodárstva. Tendencie zmien na trhu kukurice.