Wiecej przezornosci w biznesie. - Dlugosz, S.
Prípady drastických chýb a nedostatkov v styku so zahraničnými partnermi. Pri rozhodovaniach o obchodoch s veľkým rizikom treba dodržiavať určité zásady pokračovania. Ako sa chrániť pred nesprávnym výberom zahraničného partnera. Ako získať informácie o partneroch a o ich firmách.