Postup reformy účetnictví hospodářských organizací v ČSFR. - Kosina, R.
Popis postupu reformy účtovníctva hospodárskych organizácií, ako bola schválená vládou ČSFR uznesením 728/90. Právna úprava. Reforma účtovníctva hospodárskych organizácií z hľadiska metodiky. Východiská poňatia účtovníctva a základné rysy účtovnej sústavy.