Několik poznámek k výkonu činnosti auditorů. - Schiffer, V.
Základná charakteristika činnosti auditorov. Význam a metódy kontroly ročnej účtovnej uzávierky. Problematika náhodných kontrol. Preskúšavanie vybraných úsekov účtovníctva v priebehu hodnoteného roka. Význam práce auditorov.