Obchodní společnosti nově. 2.
Obchodný zákonník rozoznáva štyri druhy obchodných spoločností: verejnú obchodnú spoločnosť, komanditnú spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným a účastinnú spoločnosť. Podrobná charakteristika verejnej obchodnej spoločnosti.