Vzájemné dluhy si započteme. Projekt snižení druhotné platební neschopnosti. - Zavadil, K.
Súčasná vysoká platobná neschopnosť podnikov je z veľkej časti spôsobená platobnou neschopnosťou druhotnou, kedy podniky nehradia svojim dodávateľom ich pohľadávky, lebo im chýbajú prostriedky neuhradené ich odberateľmi. Túto časť platobnej neschopnosti možno odstrániť vzájomným započítaním pohľadávok pomocou zmeniek. Charakteristika predpokladov realizácie projektu zníženia platobnej neschopnosti.