Poradenstvo - aktuálna úloha i pomoc prvovýrobe. - Duchoňová, X.
Rozhovor s Ing. V. Ižákovou a Ing. E. Baumgartnerovou, pracovníčkami Výskumného ústavu poľnohospodárstva a potravinárstva, o službách, ktoré v súčasných podmienkach poskytujú podnikom poľnohospodárskej prvovýroby. Odovzdanie realizačných výstupov v oblasti nástrojov trhového mechanizmu, privatizácie a racionalizácie poľnohospodárskej výroby.