FRee SOFT pre databázy. - Mikuláš, M.
Databázový program FRee SOFT dodávaný firmou BMC Bratislava. Charakteristika databázového programu a hlavné parametre databázy. Pomôcka pre vytváranie databázových programov. Rezidentný databázový systém dLITE a rezidentný administrátor dát POP-DBF.