Post-Fordist people? Cultural meanings of new technoeconomic systems. - Barns, I.
Aplikácia Langdon Winnerovej koncepcie technológií ako "foriem života" pre úlohu interpretácie kultúrneho významu vznikajúceho post-fordovského sociálneho poriadku so špeciálnym zameraním na typ osobností a spoločností, ktoré by post-fordovská spoločnosť mohla vyprodukovať.