Na katedre ekonomičeskoj teorii IPK pri MGU. - Sidorovič, A.V
Rozhovor s vedúcim katedry ekonomickej teórie na Inštitúte zvyšovania kvalifikácie spoločensko-humanitných disciplín pri MGU. Zmeny v obsahu učebného procesu ekonomických teórií, spôsoby zvyšovania kvalifikácie učiteľov a ich prípravy k riešeniu zložitých praktických problémov adaptácie k novým podmienkam.