Strukturnaja perestrojka ekonomiki na sovremennom etape. - Grišin, A.
Krátkodobé prognózy vývoja štruktúry spoločenského produktu. Inflačný vplyv rastu nevýrobnej spotreby. Perspektívy riešenia cestou využitia zahraničných investícií. Dynamika investícií a tempá rastu hrubého národného produktu. Pokles makroekonomických ukazovateľov. Existujúca štruktúra priemyslovej produkcie. Činnosť družstevného sektoru.