fixed point theorem and equilibrium point of an abstract economy. - Tarafdar, E.
Dôkaz vety o pevnom bode. Na základe tejto vety sa poukazuje na existenciu rovnovážneho bodu abstraktnej ekonomiky. Výsledky, súvisiace s vetou o pevnom bode. Veta o pevnom bode a existencia maximálnych prvkov.