Approximation of contractible valued correspondences by functions. - Lennan Mc, A.
Poukaz na to, že za istých podmienok akékoľvek okolie hornej polospojitej korešpondencie obsahuje graf so spojitou funkciou. Vzťah tohoto výsledku k teórii pevného bodu. Niektoré ďalšie zovšeobecnenia a súvislosti.