<The> solidarity axiom in parametric surplus-sharing problems. - Keiding, H.
Formulácia úlohy zdieľania zisku a analýza existencie takého jej riešenia, pri ktorom sú výsledky, vybrané z akýchkoľvek dvoch úloh paretovsky porovnateľné. Aplikácia výsledkov v niektorých mikroekonomických úlohách. Axióma solidarity a charakteristika výsledkov.