Using harmonious houses for visual pairwise comparison of multiple criteria alternatives. - Korhonen, P.
Prezentácia novej metódy harmonických domčekov na vizuálnu prezentáciu numerických dát, ktorý vznikol v rámci pokusu o vývoj systému na podporu rozhodovania. Použitie harmónie a symetrie na vyjadrenie pozitívnych a negatívnych pocitov.