Byty konečně do vlastnictví? - Červenková, A.
Dôvody na uskutočnenie rýchlej privatizácie bytového fondu. Vznik spoluvlastníctva a klasifikácia spoluvlastníctva. Spoločenstvo spoluvlastníkov ako právnická osoba. Predkupné právo nájomníkov. Určovanie ceny bytov.