Solide Haushaltsfinanzierung. - Mülhaupt, L.
Pravidlá finančného krytia rovnováhy domáceho rozpočtu (štruktúra príjmov, výdajov, úvery, pôžičky...) a štátneho rozpočtu a niektoré rozdiely medzi nimi (vplyv na výšku príjmov cez dane, infláciu atp.). Kontrola stavu štátneho účtu a jej ciele. Bilancia krytia štátneho rozpočtu. Niektoré postupy pri vedení pasívnej a aktívnej stránky bilancie a ich výhody.