Eigenkapital im europäischen Bankenwettbewerb. - Thiemann, B.
Úverové družstvá, podiely jednotlivých účastí na majetku družstevných bánk. Vysoké podnikové dane v Nemecku a ich vplyv na konkurencieschopnosť družstevných bánk v porovnaní s ES. Úloha cenných papierov s určením podielu na zisku bez nominálnej hodnoty (Genussschein) a ich emisií. Veľké úvery. Poistenie vkladov.