Akciové společnosti, zahraniční účast, burza. - Marek, K.
Právne predpisy upravujúce postavenie podniku so zahraničnou majetkovou účasťou. Podmienky hospodárskej činnosti. Formy akciových spoločností a ich rozvoj vo vyspelých krajinách. Definícia burzy a jej fungovania. Burza tovarová, cenných papierov, devízová a dopravná. Príprava burzy cenných papierov v ČSFR.