Perechod k rynočnoj ekonomike i privatizacija torgovli. - Rubval'ter, D.
Likvidácia monopolizmu v obchode a vytváranie alternatívnych obchodných štruktúr adekvátnych trhu. Exogénne a endogénne faktory, vplývajúce na úspešnosť malej privatizácie. Argumenty zástancov príkazovo-administratívneho systému proti uskutočňovaniu malej privatizácie v súčasných podmienkach.