Súčasné tendencie k protekcionizmu vo svetovej ekonomike. - Černá, J.
Zámery a súčasné formy protekcionistických opatrení vlád. Uplatňovanie netarifných prekážok obchodu. Negatívne ekonomické dôsledky protekcionistických opatrení.