Vytváření obchodně politického prostoru. Rozhovor s ing. Ľubomírem Martákem, CSc., náměstkem ministra zahraničního obchodu ČSFR. - Marták, Ľ.
Problematika súčasného postavenia a úloh FMZO, veľkosti národného dôchodku prechádzajúceho sférou zahraničného obchodu, nevyhnutnosti zvýšenia podielu produkcie realizovanej prostredníctvom zahraničného obchodu, výsledkov zahraničného obchodu za rok 1991, stavu obchodných dohôd pre rok 1992 a obchodných vzťahov so Spoločenstvom nezávislých štátov.