Exportu se otvírá perspektiva. - Bok, V.
Základom široko založeného proexportného programu ČSFR je aktívna úloha štátu pri zapájaní do medzinárodných integračných zoskupení, v otváraní nových trhových možností a v prispôsobovaní legislatívnych vecných podmienok k podmienkam trhových ekonomík. Charakteristika organizácií na podporu exportu. Skúsenosti zo zahraničia. Niektoré doplňujúce aktivity na podporu exportu.