Evropská perspektiva ČSFR v širších souvislostech. Rozhovor se Zděnkem Drábkem, zmocněncem Federálního ministerstva hospodářství. - Drábek, Z.
Dr. Z. Drábek bol na čele ekonomickej delegácie pri príprave asociačnej dohody s Európskymi spoločenstvami. Vyjadrenie k priebehu jednaní a k perspektívam schvaľovania ich záverov, ku vzťahu medzi vonkajšou vymeniteľnosťou čs. koruny a obsahom Asociačnej dohody, k perspektíve ES, k odporu britských predstaviteľov k návrhu jednotného menového prostredia a ku vzťahu MMF a SB k procesu politického a menového zjednocovania.