Porjadok sozdanija predprijatij s inostrannym učastijem v Švejcarii. - Čirkunov, O.
Podmienky pre prácu a zakladanie podnikov so zahraničnou účasťou vo Švajčiarsku od zapísania do obchodného registra. Typy spoločností a podnikov - individuálny, komanditná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným, akciové spoločnosti..). Členenie spoločností podľa zdanenia. Daňový systém vo Švajčiarsku a väzba federálu a kantonov.