Obchodní zákoník. Úplné znění s komentářem. 1. - Faldyna, F.
Obchodný zákonník zo dňa 5. novembra 1991. Časť prvá: Všeobecné ustanovenia. Hlava I - Základné ustanovenia. Hlava II - Podnikanie zahraničných osôb. Hlava III - Obchodný register. Hlava IV - Účtovníctvo podnikateľov. Hlava V - Hospodárska súťaž. Časť druhá - Obchodné spoločnosti a družstvo. Hlava I - Obchodné spoločnosti.