Obchodní zákoník. 4. Úplné znění s komentářem. - Faldyna, F.
Dokončenie hlavy II. Hlava III - Zvláštne ustanovenia pre záväzkové vzťahy v medzinárodnom obchode. Časť štvrtá - Ustanovenia spoločné, prechodné a záverečné.