Odhad sociálnej potrebnosti domácností SR. - Hajnovič, František
Poznatky z aplikácie jedného prístupu k odhadu sociálnej potrebnosti SR. Odhad sa opiera o mikrosimuláciu príjmovej situácie domácností s deťmi a domácnosti dôchodcov za rôznych predpokladov o vývoji príjmov, o sociálnych opatreniach a pri rôzne stanovených hraniciach sociálnej potrebnosti. Návod na odhad sociálnej potrebnosti a na pravdepodobný variant jej rozsahu.