Hlavně zdraví... Systém všeobecného zdravotního pojištění v roce jedna. - Seidl, V.
Príspevok k vysvetľovaniu zmyslu zmien, ku ktorým dochádza v oblasti starostlivosti o zdravie. Nedostatky predchádzajúceho bezplatného systému. Dôvody prechodu na systém všeobecnej zdravotnej poisťovne. Vytváranie záujmu zdravotníckych pracovníkov na dobrej práci. Vznik samostatného a bezpečného zdroja financovania zdravotníctva. Ďalšie prednosti zdravotného poistenia.